Opinie

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów:11.8Średnia Opinia

5/5 Aneta Ćwir 21 sierpień 2020 Google Opinia o Hotelu: Polecam.Pobyt zaliczam do bardzo udanych, śniadania przepyszne.Obsługa na bardzo wysokim poziomie.
5/5 Marek Tr 21 sierpień 2020 Google Opinia o Hotelu: Pobyt bardzo udany. Pokój bardzo duży i z klimatyzacją. Spa super korzystaliśmy z zabiegów. Śniadania bez zarzutu bardzo obfite i nie do przejedzenia. Polecamy drinki u barmana gość zna się na żeczy. Pobyt bardzo udany.
9/10 Andrzej 21 sierpień 2020 Booking.com Opinia o Hotelu: Pozytywna: Super lokalizacja. Cisza, spokój.W dobie pandemii wszelkie zabezpieczenia . Śniadania podawane do stolika. Bardzo dobre drinki. I jedzenie . Przesympatyczny i profesjonalny barman. Pozdrawiam
10/10 Alicja 21 sierpień 2020 Booking.com Opinia o Hotelu: Wyżywienie w ogóle było wspaniałe, różnorodne z deserami. W obecnej sytuacji epidemicznej w całym hotelu bardzo przestrzegano zasad sanitarnych. Czułam się naprawdę komfortowo.
10/10 Anna 21 sierpień 2020 Booking.com Opinia o Hotelu: Pozytywna: Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa. Rzeczywiście personel stosował się do nich i wszyscy goście. Miła, życzliwa obsługa.
10/5 Barbara / Gordon 16 kwiecień 2020 Facebook Opinia o Hotelu: Wspaniały klimat, miły i profesjonalny personel. Dziękuję i serdecznie polecam.
10/5 Stefania / Stós 16 kwiecień 2020 Facebook Opinia o Hotelu: Bardzo dziękuję za wspaniałą kurację, przemiłą i bardzo życzliwą atmosferę oraz zaangażowanie całego personelu. Wszystkim potrzebującym rehabilitacji oraz polepszenia kondycji fizycznej i psychicznej polecam Klinikę SOLAR z całego serca.
4/5 Krzysztof M 16 kwiecień 2020 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Krótki pobyt 7 dniowy wart powrotu.Komfortowe pokoje,opieka personelu nad gośćmi na wysokim poziomie i mnogość atrakcji w obiekcie jak i położenie hotelu powoduje chęć powrotu.Jedynie kuchnia odrobinę do poprawki. Generalna ocena bardzo dobra pozdrawiam i do zobaczenia.
5/5 Joanna Ł / Libiąż 16 kwiecień 2020 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Położenie hotelu jest idealne. Wszędzie z niego blisko i na szlaki i pod wyciąg i do miasta oraz do pijalni wód. Hotel bardzo ładny, pokój czysty i przestronny. W łazience dzieciaki mogą znaleźć kosmetyki dla nich. Śniadania i obiadokolacje są pyszne i każdy może wybrać coś spośród wielu propozycji dań. Obsługa jest bardzo miła i zawsze uśmiechnięta. Basen ma ciepłą wodę i fajną zjeżdżalnię z której dzieci nie chcą zejść. Całej rodzinie podobał się pobyt w tym hotelu a dzieciaki nawet obiecały pani w recepcji że tu jeszcze wrócą i kto wie może miały rację.
5/5 Danuta Z / Zielona Góra 16 kwiecień 2020 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Komfort, wygoda, relaks w każdym calu. Niebiańskie jedzenie.Doskonała obsługa.. Świetne zabiegi i perfekcyjni rehabilitanci.Czysto, cicho. Znakomici goście. Malownicze widoki z okna. Dla mnie był to turnus życia. Sprawdźcie, a przekonacie się sami.
5/5 Ewa K / Łowicz 16 kwiecień 2020 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Jestem uwolniona od bólu. całość usług na dwie piątki Hotel super, pyszne jedzenie i profesjonalna obsługa.Położenie doskonałe .Planujemy wrócić tu wiosną ....może uda się w marcu .Dzięki dla całego personelu Pobyt: styczniu 2015, wyjazd z rodziną
Bezpieczny hotel